TRAINING VANZARI PDF

Become a successful salesperson by learning what it takes to attract customers and close sales. Master persuasion, lead generation, sales calls, and meetings. training vanzari. Submit a Comment Cancel reply. Your email address will not be published. Required fields are marked *. Comment. Comment. Name *. Email *. The latest Tweets from Training Vanzari (@Cursuri_vanzari). Training directori de vanzari 1. COMPONENTA PROGRAMULUI: Programul este format din.

Author: Makus Shalar
Country: Benin
Language: English (Spanish)
Genre: Sex
Published (Last): 5 August 2011
Pages: 10
PDF File Size: 10.64 Mb
ePub File Size: 15.71 Mb
ISBN: 489-7-76179-691-4
Downloads: 44084
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kerg

Metodologie de optimizare a Ciclului de Vanzari. Structura Module de Training.

Un alt diferentiator o sa fie definit de sinergia Echipei precum si de corelarea executiei la Nivel Operational cu obiectivele strategice ale companiei trasate prin proces de Marketing Strategic.

He has a vision of the future. In urma experientei directe provenite din implementarea sesiunilor de Training in interiorul organizatiilor clientiilor nostri va propunem ca varianta de optimizare corelarea acestui proces cu sesiuni de Business Coaching adresate in functie de situatie la nivel Strategic, Tactic sau Operational pentru a maximiza investitia efectuata.

READMost 10 Related  GENERATING PARSERS WITH JAVACC PDF

Este deopotriva un trainer profesionist si un vrajitor care reuseste sa te faca sa intelegi cum poti crea un avantaj competitiv maximizand oportunitatile si minimizand riscurile asociate. Procent de returnare investionala maximizat cu ajutorul procesului ulterior de sustinere in implementare prin Business Coaching.

In motivatia membrilor din Departamentul Comercial corelata cu nivelul lor de abilitati o sa reprezinte un diferentiator decisiv pentru profitabilitatea companiei.

Inscrie-te la sesiunile de Training. Sesiuni dezvoltate ulterior integrarii in angrenajul de performanta al echipei, asigurand in acest fel un proces de externalizare a intregului proces de Training din companie.

strategie branding * reBranding B2B

Va stau la dispozitie pentru o discutie orientata exact pe industria companiei. Aceste sesiuni de antrenament vor fi sustinute pe parcursul urmatoarelor doua saptamani dupa finalizarea procesului de Training pentru sedimentarea informatiilor furnizate cu scop final de maximizare a rezultatelor si de evitare a unei investitii cu randament de recuperare nesemnificativ din partea clientilor nostri.

Pe finalul abordarii noastre in optimizarea performantei prin Training va prezentam 6 module cu vnazari pe nivelurile de Middle Management si Top Management.

In 5 ani nu o sa mai existe vanzatori…! Recomandata participarea in echipa completa de management.

Training Vanzari B2B & Training Marketing » Cursuri Vanzari

De ce esueaza companiile de training si consultantii? Un must have pentru orice companie!

READMost 10 Related  AGMA 908 - B89 DOWNLOAD

Finalizam propunerea noastra prin modulele de dezvoltare al rolurilor strategice si tactice din companie adresate Departamentulului de HR, Marketing si Management General. O sa detaliem in continuare modulele cu adresabilitate pe nivelul Operational al companiei, la nivelul Echipei de Vanzari, continuand cu solutii dezvoltate pentru Nivelul Tactic al acesteia, implicand Middle Managementul organizatiei in procesul de dezvoltare.

Regasiti in urmatoarele randuri beneficiile pe care noi estimam ca le puteti obtine cu ajutorul celor 4 programe de optimizare performante Departament Comercial prin metodologia detaliata de cele 8 etape de calibrare a performantei:.

Pentru dezvoltarea profitabilitatii companiei puteti analiza deasemenea si cele 6 programe de Training orientate pe dezvoltarea capacitatilor de Management Strategic, Tactic si Operational.